
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до Вибране !
Готуємо суп з грибами шиітаке та рисом
23 Січня 2022 / Anna
На 4 порції супу із грибами шиітаке потрібно:
Шиітаке замочіть у холодній воді на 2 години. Моркву почистіть та наріжте дрібними кубиками. Як тільки гриби розм’якнуть, викладіть їх у каструлю з товстим дном і посмажте разом з морквою в кунжутній олії.
Помідор наріжте на дрібні шматочки, додайте до грибів і моркви, також додайте томатну пасту і перець чилі. Тушкуйте 5 хвилин і зніміть з вогню.
У каструлю додайте горошок, рис, лавровий лист, додайте воду або бульйон і варіть, поки рис не буде готовим.
Яйця збите вилкою до однорідної консистенції. Коли рис звариться, влийте його тонкою цівкою у суп, додайте спеції та сіль. Варіть ще пару хвилин, після чого зніміть з вогню.
Copyright © 2025 - Kert All rights reserved