
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до Вибране !
Запечені овочі – чудовий варіант зимового вітамінного салату
7 Грудня 2021 / Anna
Рецептом смачного салату із запечених гарбуза, буряка та моркви поділився у всоєму блозі євген Клопотенко.
Буряк – 200 г
Гарбуз – 200 г
Морква – 200 г
Цибуля червона – 200 г
Насіння гарбуза – 1 ст. л.
Насіння соняшнику – 1 ст. л.
Соняшникова олія – 1 ст. л.
Розмарин – 1-2 гілочки
Сіль та перець – за смаком
Сік лимону – 1 ст. л.
Духовку розігрійте до 180 градусів. Овочі крупно поріжте і викладіть на деко, застелене пергаментом. Полийте рослинною олією і відправте в духовку на 25 хвилин.
Дістаньте овочі, дайте їм охолонути, викладіть в салатницю, збризніть лимонним соком, посоліть, поперчіть. Посипте гарбузовим насінням і розмарином.
Copyright © 2025 - Kert All rights reserved