Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране !

Запечені овочі – чудовий варіант зимового вітамінного салату

Якщо ви обожнюєте запечені продукти і не уявляєте свого життя без їжі приготованої у духовці, то цей рецепт вам точно сподобається. А тих, хто полюбляє істи овочі - вразить в саме серце. Овочі запечені в духовці розкравають свої найкращі смаки і текстури.

Рецептом смачного салату із запечених гарбуза, буряка та моркви поділився у всоєму блозі євген Клопотенко.

Інгредієнти:

Буряк – 200 г
Гарбуз – 200 г 
Морква – 200 г
Цибуля червона – 200 г
Насіння гарбуза – 1 ст. л.
Насіння соняшнику – 1 ст. л.
Соняшникова олія – 1 ст. л.
Розмарин – 1-2 гілочки
Сіль та перець – за смаком
Сік лимону – 1 ст. л. 

Як приготувати?

Духовку розігрійте до 180 градусів. Овочі крупно поріжте і викладіть на деко, застелене пергаментом. Полийте рослинною олією і відправте в духовку на 25 хвилин. 

Дістаньте овочі, дайте їм охолонути, викладіть в салатницю, збризніть лимонним соком, посоліть, поперчіть. Посипте гарбузовим насінням і розмарином.




Поділитися
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Подібні статті