запечені яблука
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Запечені яблука

Запечені яблука в духовці – відмінний варіант для сніданку. Особливо, якщо приготувати всі інгредієнти заздалегідь ввечері, а вранці прокинутися і поставити їх в духовку запікатися.

Час підготовки: 20 хв
Час приготування: 20 хв

Інгредієнти

4 яблука
200-250 г кисломолочного сиру
2 ст. л. вареного згущеного молока
2 ст. л. подрібнених волоських горіхів

Інструкції

  • Підготуйте начинку для фарширування яблук. З’єднайте сир з вареним згущеним молоком і подрібненими волоськими горіхами. Можете використовувати мікс горіхів або будь-які інші за своїм смаком і бажанням.

  • Ретельно вимийте яблука. Зріжте «шапочку» біля хвостика плоду. Виберіть його серцевину маленьким ножем, щоб утворилось місце для начинки.

  • Нафаршируйте яблука начинкою.

  • Запікайте в духовці за температури 180 градусів протягом 20 хвилин до м’якості яблука. Зверніть увагу, що час запікання може варіюватися в залежності від сорту яблук і їх твердості. Подавайте страву теплою або холодною, посипавши цукровою пудрою за бажанням.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *