форель
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Запечена в духовці форель із щавлем та картопляним пюре

Форель зі щавлем – це ідеальне поєднання. На гарнір ідеально підійде картопляне пюре, також зі щавлем.

Час підготовки: 25 хв
Час приготування: 20 хв

Інгредієнти

500-600 г Райдужна форель (1 риба)
500 г Картопля
200 г Щавель
70 г Вершкове масло
1 ст. л. Оливкова олія
Приправи за смаком

Інструкції

  • Духовку розігрійте до 180 градусів. Картоплю (500 г) очистіть, поріжте і поставте варити в підсоленій воді.

  • Рибу (500-600 г) очистіть, випатрайте, посоліть і поперчіть. Черевце щільно набийте подрібненим щавлем: візьміть приблизно половину від загальної кількості (100 г). Викладіть рибу на деко, застелене пергаментом, і запікайте в духовці впродовж 20 хвилин.

  • Поки риба запікається, приготуйте пюре з додаванням вершкового масла і подрібнених листків щавлю (100 г). Подавайте рибу разом з картопляним пюре.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *