запечена курка з чебрецем
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Запечена курка з чебрецем та лимоном

М'ясо курки виходить дуже ніжне. А щоб зробити страву ще цікавішою - додайте чебрець. Подати слід на подушці з цибулі-порею, картоплі та лимону. Смак виходить просто неймовірний.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 45-50 хв

Інгредієнти

Курча - 1 шт
Цибуля-порей - 200 гр
Лимон - 1 шт
Картопля - 200 гр
Чебрець - 20 гр
Сіль та перець - за смаком

Інструкції

  • З курча видаліть всі нутрощі, натріть свіжомеленим перцем і сіллю. Всередину покладіть пучок чебрецю.

  • Цибулю-порей помийте і поріжте довгими смужками, картоплю почистіть і поріжте тонкими кружечками. Лимон помийте і поріжте кружечками. Викладіть овочі та лимон на деко, застелене пергаментом, і трохи посоліть. Зверху викладіть курча.

  • Запікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, в режимі конвекції протягом 40-45  хвилин.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *