Інгредієнти
Інструкції
-
Усі інгредієнти для тіста помістити в глибоку миску. Добре вимісити туге і однорідне тісто. Воно буде важко міситись, але таким має бути тісто для локшини. Загорнути тісто в харчову плівку та поставити в холодильник на 1 годину.
-
Розкачати тісто на листи і порізати іх довільними шматками.
-
Розігріти духовку до 180 ᵒС. У великій каструлі довести воду до кипіння. На сухій сковорідці підрум’янити бекон, порізаний кубиками. Зняти з вогню й відкласти 1/4 бекону.
-
У підсолений окріп опустити пласти тіста й варити їх до 1 хв (від повторного закипання води)
-
Злити воду й одразу покласти локшину у сковорідку з беконом. Добре вимішати.
-
Додати до локшини 2/3 сиру та 1/3 сметани й знову вимішати. Викласти локшину у жаротривкий посуд. Запікати 10 хвилин.
-
Дістати локшину з духовки, викласти зверху решту сметани, сиру, посолити та посипати шматочками бекону.