локшина
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Угорська локшина з домашнім сиром та беконом

Турошчуса - це класика угорської кухні, кухні простої, селянської. Локшина на яйцях, сметана, домашній сир і шкварки з копченого сала - разом смакують, як вареники. 

Час підготовки: 15 хв (+1 год)
Час приготування: 25 хв

Інгредієнти

200 мл сметани 15%  
200 гр  борошна
150 гр копченого бекону
2 яйця
350 гр домашнього сиру

Інструкції

  • Усі інгредієнти для тіста помістити в  глибоку миску. Добре вимісити туге і однорідне тісто. Воно буде важко міситись, але таким має бути тісто для локшини. Загорнути тісто в харчову плівку та поставити в холодильник на 1 годину.

  • Розкачати тісто на листи і порізати іх довільними шматками.

  • Розігріти духовку до 180 ᵒС. У великій каструлі довести воду до кипіння. На сухій сковорідці підрум’янити бекон, порізаний кубиками. Зняти з вогню й відкласти 1/4 бекону.

  • У підсолений окріп опустити пласти тіста й варити їх до 1 хв (від повторного закипання води)

  • Злити воду й одразу покласти локшину  у сковорідку з беконом. Добре вимішати.

  • Додати до локшини 2/3 сиру та 1/3 сметани й знову вимішати. Викласти локшину у жаротривкий посуд. Запікати 10 хвилин.

  • Дістати локшину з духовки, викласти зверху решту сметани, сиру, посолити  та посипати шматочками бекону.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *