

Інгредієнти
Інструкції
Підігрійте молоко до 40 С.
У тепле молоко додайте 2 столові ложки цукру, 8 столових ложок борошна та дріжджі. Змішайте усі інгредієнти, накрийте харчовою плівкою та залишіть у теплому місці.
Через пів години додайте в опару яйця, олію, 100 грамів цукру, ванільний цукор та змішайте все до однорідної консистенції.
Додайте до рідкої маси просіяне борошно і вимішайте тісто. Залиште тісто на деякий час, аби приготувати начинку.
Перемеліть мак, залийте водою, так, аби вода лише покрила мак і поставте на повільний вогонь. Варіть мак, поки вся зайва вода не випарується.
Додайте до маку 2 столові ложки цукру.
Розкотіть тісто товщиною 1 см та виріжте кружечки радіусом до 10 см.
У центр кожного кружечка додайте начинку, закрийте пончик.
Готові сформовані пампухи залишіть підходити на 20 хвилин.
Нагрійте велику кількість олії та обсмажте пончики до готовності, тобто до рум’яної скоринки.
Подавайте, коли пончики охолонуть, посипавши цукровою пудрою.