Інгредієнти
Інструкції
-
У невеликій каструлі в оливковій олії посмажте часник, пару гілочок чебрецю, гілочку розмарину, потім додайте нарізані на кубики селеру, цибулю порей і моркву.
-
Після цього креветки, кальмари і мідії смажте 1,5-2 хв, щоб морепродукти не до кінця приготувалися, а до стану medium well. Викладіть морепродукти в окремий посуд.
-
Ошпарте та почистіть від шкірки помідори, при необхідності видаліть насіння, довільно наріжте. У попередній олії спочатку трохи посмажте помідори, а потім виварюйте масу до густої консистенції. Подрібніть до консистенції пюре. Додайте сіль, перець, цукор, свіжий базилік і часник, поваріть ще 1,5 хв.
-
Викладіть у тарілку, додайте морепродукти, які ідеально доготуються в гарячому супі.
-
Прикрасьте оливковою олією, свіжим базиліком та свіжемеленим перцем.