Інгредієнти
Інструкції
-
Вирізку телятини потрібно обов’язково попередньо замаринувати. Для цього змішайте його з прованськими травами, лавровим листком, сіллю та перцем, подрібнити 4 зубчики часнику та полити все оливковою олією. Залиште його на 8-10 годин у холодильнику. Інший варіант маринаду – простіший, але так само смачний. Можна використати мінеральну воду, сіль та перець. Оце й усе. Так само залиште м’ясо маринуватись на ніч
-
Коли телятина замаринується, потрібно обсмажити її на середньому вогні на сковорідці або на грилі. Останній метод кращий, адже не потребує олії. Так само можна запекти її, але тоді м’ясо може вийти твердішим.
-
Смородину перетріть до пюреподібного стану. Подрібніть м’яту та часник. Окремо змішайте вино з цурком, м’яту, часник та гострий перець. Далі перекип’ятіть суміш декілька хвилин і збийте у блендері.
-
Готове обсмажене з обох сторін м’ясо присипте сіллю та перцем та полийте зверху соусом.