тако
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Тако

Зручний формат для вечірки з друзями, бо тако прості у приготуванні та подачі і кожен може додати собі інгредієнти та соуси самостійно, залежно від своїх уподобань.

Час підготовки: 5 хв
Час приготування: 20 хв

Інгредієнти

400 гр яловичого фаршу
1 скл. яловичого бульйону
1 ч. л.  паприки
Дрібка меленого чілі
¾ чайної ложки меленого кумину та орегано
2 зубчики часнику
1 цибулина
0,5 скл. томатного соусу
1 ст. л. оливкової олії
Сіль за смаком

Інструкції

  • Цибулю обсмажити на оливковій олії до прозорого, додати подрібнений часник і паприку, смажити разом 1-2 хвилини помішуючи.

  • Додати фарш, подрібнити деревяною ложкою так, щоби не було грудочок і готувати, помішуючи поки мясо не перестане бути рожевим і не набуде легкого коричневого кольору.

  • Додати бульйон, томатний соус і всі прянощі. Добре перемішати, накрити кришкою і готувати 40 хв.

  • Нагріти духовку до 180 градусів.

  • Приготувати соус. Для цього потрібно нарізати помідори дрібними кубиками, додати дрібно нарізану зелену цибулю та грубо нарізану кінзу. Заправити соком з половини лайма, додати сіль та перець.

  • Викласти тортильї на сковорідку і пекти 3-4 хвилини, до хрумкості.

  • Подати на стіл тортильї, м’ясний фарш, соус з помідорів, гуакамоле , нарізаний зелений салат, нарізану кружальцями цибулю, свіжий чілі, вершковий сир і дати можливість кожному зібрати свої тако власноруч. Смачного!

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *