

Інгредієнти
Інструкції
Цибулю обсмажити на оливковій олії до прозорого, додати подрібнений часник і паприку, смажити разом 1-2 хвилини помішуючи.
Додати фарш, подрібнити деревяною ложкою так, щоби не було грудочок і готувати, помішуючи поки мясо не перестане бути рожевим і не набуде легкого коричневого кольору.
Додати бульйон, томатний соус і всі прянощі. Добре перемішати, накрити кришкою і готувати 40 хв.
Нагріти духовку до 180 градусів.
Приготувати соус. Для цього потрібно нарізати помідори дрібними кубиками, додати дрібно нарізану зелену цибулю та грубо нарізану кінзу. Заправити соком з половини лайма, додати сіль та перець.
Викласти тортильї на сковорідку і пекти 3-4 хвилини, до хрумкості.
Подати на стіл тортильї, м’ясний фарш, соус з помідорів, гуакамоле , нарізаний зелений салат, нарізану кружальцями цибулю, свіжий чілі, вершковий сир і дати можливість кожному зібрати свої тако власноруч. Смачного!