сирні кульки
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Сирні кульки з корнішонами

Сирні кульки дуже просто приготувати. Просто змішайте кілька видів сиру і посмажте їх у фритюрі, попередньо запанірувавши сирну масу в сухарях.

Час підготовки: 5 хв
Час приготування: 30 хв

Інгредієнти

Інструкції

  • Натріть сир (300 г) на дрібну тертку. Додайте трохи пармезану (30 г) для пікантності, так само натерши його на дрібну тертку.

  • До сиру відправте жовтки (2 шт.), сіль і мелений перець за смаком, 1 ч. л. орегано. Перемішайте, щоб всі спеції рівномірно розподілилися у сирній масі.

  • Тепер додайте борошно (50 г) і ще раз добре перемішайте.

  • У результаті у вас повинно вийти таке собі сирне тісто.

  • Відщипніть трохи тіста, покладіть всередину половинку корнішона (всього вам знадобиться приблизно 100 г) і скачайте невеликі кульки розміром з перепелине яйце. Їх повинно вийти близько 15-20 штук.

  • Запаніруйте сирні кульки в дрібних сухарях (всього вам знадобиться 1 склянка сухарів).

  • Розігрійте в сотейнику з товстим дном рослинну олію для фритюру (приблизно 400 мл) і опустіть в гарячу олію кульки.

  • Смажте сирні кульки в рослинній олії до набуття ними рум’яної скоринки.

  • Готові кульки викладайте на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *