крем-суп з броколі
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Суп-пюре із броколі

Легкий у приготуванні та дуже корисний суп-пюре з броколі точно сподобається усім.

Час підготовки: 5 хв
Час приготування: 35 хв

Інгредієнти

Броколі   —  300 г
Цибуля   —  1 шт
Часник  —  1 зубчик
Борошно  —  3 ст. л.
Оливкова олія
Вершки 33%  —  250 мл
Вершки 33%  —  250 мл
Сіль, чорний перець

Інструкції

  • Подрібнюємо цибулю та обсмажуємо її на оливковій олії.

  • Нарізаємо на маленькі шматочки броколі.

  • Наливаємо на дно каструлі оливкову олію. Дно має бути покрите повністю. Додаємо борошно, помішуємо до золотистого кольору.

  • Висипаємо у каструлю капусту разом із цибулею. Туди ж вичавлюємо зубчик часнику.

  • Готуємо, постійно перемішуючи, протягом 5 хвилин.

  • Доливаємо бульйон. Бажано, щоб він був гарячим (свіжозвареним або ж підігрітим). Солимо та перчимо за смаком.

  • Варимо на повільному вогні протягом 20 хвилин. Броколі повинна розваритися.

  • Додаємо вершки і варимо ще 10 хвилин.

  • Готовий суп збити у блендері.

  • ПОРАДА: особливо смакує із часниковими грінками.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *