Інгредієнти
Броколі — 300 г
Цибуля — 1 шт
Часник — 1 зубчик
Борошно — 3 ст. л.
Оливкова олія
Вершки 33% — 250 мл
Вершки 33% — 250 мл
Сіль, чорний перець
Інструкції
Подрібнюємо цибулю та обсмажуємо її на оливковій олії.
Нарізаємо на маленькі шматочки броколі.
Наливаємо на дно каструлі оливкову олію. Дно має бути покрите повністю. Додаємо борошно, помішуємо до золотистого кольору.
Висипаємо у каструлю капусту разом із цибулею. Туди ж вичавлюємо зубчик часнику.
Готуємо, постійно перемішуючи, протягом 5 хвилин.
Доливаємо бульйон. Бажано, щоб він був гарячим (свіжозвареним або ж підігрітим). Солимо та перчимо за смаком.
Варимо на повільному вогні протягом 20 хвилин. Броколі повинна розваритися.
Додаємо вершки і варимо ще 10 хвилин.
Готовий суп збити у блендері.
ПОРАДА: особливо смакує із часниковими грінками.
Нотатки
Copyright © 2025 - Kert All rights reserved