Інгредієнти
Броколі — 300 г
Цибуля — 1 шт
Часник — 1 зубчик
Борошно — 3 ст. л.
Оливкова олія
Вершки 33% — 250 мл
Вершки 33% — 250 мл
Сіль, чорний перець
Інструкції
-
Подрібнюємо цибулю та обсмажуємо її на оливковій олії.
-
Нарізаємо на маленькі шматочки броколі.
-
Наливаємо на дно каструлі оливкову олію. Дно має бути покрите повністю. Додаємо борошно, помішуємо до золотистого кольору.
-
Висипаємо у каструлю капусту разом із цибулею. Туди ж вичавлюємо зубчик часнику.
-
Готуємо, постійно перемішуючи, протягом 5 хвилин.
-
Доливаємо бульйон. Бажано, щоб він був гарячим (свіжозвареним або ж підігрітим). Солимо та перчимо за смаком.
-
Варимо на повільному вогні протягом 20 хвилин. Броколі повинна розваритися.
-
Додаємо вершки і варимо ще 10 хвилин.
-
Готовий суп збити у блендері.
-
ПОРАДА: особливо смакує із часниковими грінками.
Нотатки
Copyright © 2024 - Kert All rights reserved