Інгредієнти
Інструкції
-
Підготуйте всі інгредієнти для приготування шинки – свинину і набір ароматних спецій.
-
Свинину посоліть та поперчіть, зв’яжіть кулінарною мотузкою, щоб м’ясо мало щільну структуру. Якщо хочете отримати більш соковиту шинку та маєте час, м’ясо можна вимочити в сольовому розчині протягом 6-8 годин. Просто розчиніть 60 г солі в 1 літрі води та покладіть туди зв’язане м’ясо.
-
Відваріть підготоване м’ясо у воді з додаванням спецій. Варити треба на дуже маленькому вогні півтори-дві години. Відварений шматок м’яса дістаньте з каструлі, змастіть солодкою гірчицею та притрусіть пластівцями перцю чилі.
-
Запікайте в розігрітій паровій печі або духовці при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин. Подавайте шинку теплою або холодною, порізавши шматками.