

Інгредієнти
Інструкції
Підготуйте всі інгредієнти для приготування соковитої шаурми з куркою. Лаваш краще не діставати з пакування заздалегідь, виймайте його безпосередньо перед використанням, інакше він може підсохнути та буде погано згортатися. Увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів.
Відділіть шкірку від чотирьох курячих гомілок, зачистьте їх від зайвого жиру та викладіть у форму для запікання. Розчавіть 3 зубчики часнику, покладіть до курки. Посоліть та поперчіть, додайте улюблені приправи. Скропіть 1,5 ст. л. олії та запікайте приблизно 25-30 хвилин за температури 180 градусів.
Тим часом приготуйте соус. Викладіть у мисочку 200 г натурального йогурту. Дрібно порубайте 2 зубчики часнику. Додайте зелень та часник до йогурту. Посоліть і поперчіть до смаку, добре перемішайте.
Готове м’ясо ніжок дістаньте з духовки та дайте трохи охолонути. Після цього наріжте м’ясо дрібними шматочками.
Наріжте повздовжніми слайсами 3 солоні огірки, а потім поріжте соломкою. Великий томат наріжте тонкими напівкільцями, дрібно посічіть ¼ маленької капустини.
Лаваш змастіть соусом, зверху викладіть капусту та моркву по-корейськи, слайси томатів та шматочки солоних огірків. Викладіть курку та ще раз полийте зверху соусом та кетчупом.
Загорніть начинку у конвертик, спочатку підгорнувши краї, а потім згорніть лаваш у рулет.
Розігрійте суху пательню гриль та обсмажте шаурму по кілька хвилин з кожного боку, до утворення характерних рисочок. Їжте шаурму, вмочуючи за бажанням у соус.