Інгредієнти
Інструкції
-
Зробіть маринад, з’єднайте в каструлі 4-5 ст. л. винного або яблучного оцту, 2 ч. л. сухого орегано, 3-4 ст. л. солодкої гірчиці, 10 г перцю чилі, 4-5 ст. л. води, сіль і перець до смаку. Відправте в нього 1 кг порізаної свинини. Нехай постоїть мінімум 30 хвилин, максимум – 1,5 години, а потім настроміть шматки на шампури і готуйте на відкритому або закритому грилі. Також можете скористатися мангалом.
-
Цибулю-порей поріжте великими шматками і відправте на гриль або мангал. Обсмажуйте м’ясо й цибулю до готовності, періодично перевертаючи.
-
Приготуйте соус чімічурі: подрібніть 40 г петрушки ножем або в блендері. Додайте 3 зубчики рубленого часнику, 5 г перцю чилі, сіль до смаку, сік одного лайма й 2-3 ст. л. оливкової олії, а потім все добре перемішайте. Подавайте м’ясо з соусом і цибулею пореєм.