салат з тунцем
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Салат з тунцем та картоплею

Якщо ви шукаєте ідею для простого у приготуванні та смачного салату, то тунець у цій страві – це саме те, що потрібно.

Час підготовки: 20 хв
Час приготування: 10 хв

Інгредієнти

3 картоплини
1 тунця у власному соку
100 г зеленого горошку
зелень петрушки
сіль  та свіжомелений чорний перець

Інструкції

  • Підготуйте всі інгредієнти для приготування смачного картопляного салату з тунцем у власному соку. Якщо ви будете використовувати заморожений зелений горошок, заздалегідь дістаньте його з морозилки та перекладіть у холодильник, або складіть горошок у герметичний пакет, покладіть у миску та залийте теплою водою.

  • Помийте 3 картоплини та відваріть у підсоленій воді, не знімаючи шкірки. В мене це зайняло приблизно 20 хвилин. Тут головне не переварити картоплю, аби вона не розвалювалася під час нарізання. Готовій картоплі дайте охолонути, а потім почистьте та наріжте достатньо крупними кубиками.

  • Зелень петрушки ретельно помийте та дрібно посічіть. Складіть у велику миску нарізану картоплю, петрушку та 100 г розмороженого зеленого горошку.

  • Відкрийте банку тунця у власному соку та злийте рідину. У миску до картоплі з горошком додайте тунець, трохи солі та перемішайте.

  • Заправте салат соусом айолі (див. у Примітках), перемішайте та притрусіть свіжомеленим чорним перцем.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *