Інгредієнти
Інструкції
-
Підготуйте всі інгредієнти для приготування смачного картопляного салату з тунцем у власному соку. Якщо ви будете використовувати заморожений зелений горошок, заздалегідь дістаньте його з морозилки та перекладіть у холодильник, або складіть горошок у герметичний пакет, покладіть у миску та залийте теплою водою.
-
Помийте 3 картоплини та відваріть у підсоленій воді, не знімаючи шкірки. В мене це зайняло приблизно 20 хвилин. Тут головне не переварити картоплю, аби вона не розвалювалася під час нарізання. Готовій картоплі дайте охолонути, а потім почистьте та наріжте достатньо крупними кубиками.
-
Зелень петрушки ретельно помийте та дрібно посічіть. Складіть у велику миску нарізану картоплю, петрушку та 100 г розмороженого зеленого горошку.
-
Відкрийте банку тунця у власному соку та злийте рідину. У миску до картоплі з горошком додайте тунець, трохи солі та перемішайте.
-
Заправте салат соусом айолі (див. у Примітках), перемішайте та притрусіть свіжомеленим чорним перцем.