Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Салат з буряком

Надзвичайно корисний салат з буряком та сиром фетою - прості інгредієнти, вишукана страва

Час підготовки: 5 хв.
Час приготування: 40 хв.

Інгредієнти

1 ст. л. лимонного соку
2 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. гірчиці в зернах
0,5 ч. л. прованських трав
1/4 ч. л. солі
1/4 ч. л. хмелі сунелі
0,5 ч. л. меду
1 відварений буряк
50 г сиру фета
30 г зелені (шпинат чи рукола)
1 ст. л. кунжуту

Інструкції

  • Відваріть та почистіть буряк, наріжте не надто тонкими кружальцями.
    Із руколи чи шпинату зробіть подушку зелені, на неї зверху по колу викладіть буряк.

  • У посудині змішуємо інгредієнти на соус: лимонний сік, оливковоуолію, гірчицю, спеції та мед. Добре перемішайте і не жалійте хмелі сунелі – смак від неї не надто сильний, а от запах – чудовий.

  • Поливаємо соусом і зверху кладемо шматочки фети, які перед тим треба обсипати кунжутом. Якщо фета розлязиться, можна прото присипати кунжутом салат.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *