Рулет з телятини із шпинатом та горіхами
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Рулет з телятини зі шпинатом і горіхами

Мінімум інгредієнтів і максимум смаку! Все що вам потрібно – вибрати хороший шматок телятини, взяти трохи зелені шпинату, горіхів і каперсів.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 25 хв

Інгредієнти

Телятина м`якоть лопатки або ошийок - 600 гр
Свіжий шпинат - 80 гр
Ядра лісових горіхів - 100 гр
Каперси - 1 ст.л
Сіль та перець - за смаком
Соняшникова олія - 1 ст.л

Інструкції

  • Розігрійте духовку до 180 градусів в режимі конвекції. Шматок телятини розріжте в тонкий пласт і відбийте кулінарним молотком. У вас повинен вийти шматок м’яса товщиною близько 5 мм. М’ясо посоліть і поперчить.

  • Фундук подрібніть ножем і змішайте з каперсами. Листя шпинату промийте і дайте воді стекти. Викладіть шпинат на м’ясо, а потім викладіть шар горіхів. Згорніть м’ясо в формі рулету. Змастіть рулет соняшниковою олією.
  • Рулет загорніть у фольгу і відправте в духовку на 20-25 хвилин. Дайте рулету трохи охолонути, розгорніть і поріжте тонкими шматочками.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *