Інгредієнти
Інструкції
-
Підготуйте всі інгредієнти для приготування пиріжків з м’ясом. Якщо будете використовувати кухонну машину Kenwood, як я, то підготуйте також насадку гак і м’ясорубку. Увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів.
-
Для тіста всипте в чашу 500 г борошна, 1 ст. л. цукру, ½ ч. л. солі, 1 яйце, 50 мл соняшникової олії і 1 пакетик сухих дріжджів, влийте 250 мл молока. Ще раз хочу звернути увагу на дріжджі – обов’язково перевіряйте їх термін придатності та читайте пропорції на упаковці, вони можуть відрізнятися, в залежності от виробника.
-
Замісіть тісто за допомогою насадки гак. Використовуйте середні обороти для замішування.
-
Свинину (500 г) наріжте невеликими кубиками і зробіть фарш за допомогою насадки м’ясорубка.
-
Готове тісто покладіть у миску, змащену олією, накрийте рушником і поставте в тепле місце без протягів на 45-60 хвилин.
-
Розігрійте пательню з 2-3 ст. л. соняшникової олії і викладіть 1-2 розчавлені зубчики часнику. Приблизно через 2-3 хвилини, після того, як олія ароматизується, витягніть часник з пательні.
-
Після того, як ви витягли часник, викладіть на пательню свинячий фарш і підсмажте кілька хвилин. Додайте 50 мл соєвого соусу.
-
Через кілька хвилин додайте до фаршу 1 ст. л. томатної пасти, трохи солі та перець за смаком.
-
Перемішайте, щоб паста і сіль з перцем рівномірно розподілилися у фарші, і готуйте до готовності м’яса.
-
Коли тісто підійшло, обімніть його і розділіть на 12 рівних частин.
-
Розкачайте кожну кульку тіста в тонкий пласт за допомогою качалки.
-
Викладіть в середину кожного пласта м’ясну начинку і сформуйте пиріжки.
-
Викладіть сформовані пиріжки на деко, застелене пергаментом, швом вниз.
-
Змішайте 1 жовток з 2 ст. л. молока і змастіть пиріжки цією сумішшю для отримання рум’яної скоринки.
-
Випікайте пиріжки в розігрітій до 180 градусів духовці на середньому рівні приблизно 25-30 хвилин.