Інгредієнти
Інструкції
-
У чашу кухонної машини засипте 220 г борошна, 1 ч. л. розпушувача, додайте 3 ст. л. оливкової олії і 7-8 ст. л. води. Після того, як тісто набуде однорідної консистенції, покладіть його в холодильник на 20 хвилин.
-
Перетріть 200 г томатів пелаті або томатів у власному соку, змішайте їх із побрібненими зубчикоми часнику і 2 ст. л. сухого орегано.
-
Подрібніть інгредієнти для начинки.
-
Дістаньте тісто з холодильника і розкачайте на кухонній поверхні, посипаній борошном. У вас повинно вийти тонке коло з діаметром, рівним діаметру дна вашої пательні.
-
Розігрійте пательню з невеликою кількістю оливкової олії і викладіть на неї розкачане тісто, обсмажуйте з одного боку протягом 4-5 хвилин на середньому вогні.
-
Зніміть пательню з вогню і рясно змастіть основу для піци томатним соусом.
-
Викладіть на основу із соусом всі інгредієнти начинки і посипте тертою моцарелою. Поверніть пательню на середній вогонь, закрийте кришкою і смажте ще 4-5 хвилин, поки сир не розплавиться. Слідкуйте, щоб нижній край тіста не підгорів, і за необхідності зменшіть вогонь до мінімуму.