Інгредієнти
Інструкції
-
Крильця промиваємо, обсушуємо і видаляємо (за наявності) третю, найменшу “фалангу”. Маринуємо крила з сіллю і чорним перцем та залишаємо на 30 хвилин.
-
Тим часом готуємо соєво-медовий соус: вливаємо у сковорідку соєвий соус та додаємо мед. Всипаємо спеції і перемішуємо.
-
Додаємо до соусу подрібнений часник і імбир. Ставимо на вогонь і прогріваємо соус, але не доводимо його до активного кипіння. Даємо час, щоб імбир, часник і прянощі розкрили всі свої смаки.
-
Крильця розкладаємо на деко, застелене фольгою. Духовка на цей момент уже повинна бути нагріта до 200°C.
-
Наносимо на крила соус. Ставимо в духовку на 10 хвилин.
-
Витягуємо деко, знову наносимо глазур на крила і поміщаємо у духовку. Повторюємо ще 2-3 рази, з короткочасним інтервалом у 3-5 хвилин.
-
Загальний час запікання крил – близько 30 хвилин. Крила мають стати насичено карамельного відтінку.
Спробував – дуже смачно вийшло!