квасоля
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Пасуля підбивана

Пасуля підбивана — традиційний суп закарпатської кухні. Словом «пасуля» у регіоні називають звичайну квасолю, тож вгадати головний інгредієнт страви не важко.

Час підготовки: 8-10 год
Час приготування: 1 - 1,5 год

Інгредієнти

квасоля — 400 грамів;
молоко — 150 мілілітрів;
сметана — 200 грамів;
борошно — 4 столові ложки;
копчене м’ясо або пікниця — 300 грамів;
спеції — за смаком.

Інструкції

  • Суху квасолю замочіть у холодній воді на ніч.

  • Відваріть квасолю разом з лавровим листом. Незадовго до готовності додайте нарізану пікницю.

  • Окремо приготуйте підбивку. Змішайте молоко, сметану та борошно.

  • Доведіть квасолю до повної готовності. Поступово влийте у бульйон підбивку, щоб не утворилися грудочки. Доведіть до кипіння, додайте сіль та перець. Страва готова!

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *