паста з качкою
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Паста з качиним м’ясом

Майстерно приготована качка зробить цю страву вашою фірмовою — гості будуть вражені від першого шматочка до останнього.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 2 год 30 хв

Інгредієнти

4 шт. качиних ніжок
1 ст.л. оливкової олії
2 невеликих цибулини
2 зубчики часника
2 ч.л. кориці
2 ч.л. борошна
250 мл червоного сухого вина
800 гр томатного соуса
2 лаврових листка
гілочка свіжого розмарину
1 ст. л. цукру
2 ст.л. молока
500 гр пасти
20 гр тертого пармезану

Інструкції

  • Нагрійте олію у великій сковороді. Покладіть підготовлені качині ніжки та обсмажуйте з усіх боків близько 10 хвилин. Викладіть на тарілку і відкладіть убік.

  • Цибулю і часник почистіть, цибулю дрібно наріжте, а часник пропустіть через прес. У сковороду покладіть подрібнену цибулю і смажте 5 хвилин, поки вона не стане м’якою. Додайте часник і готуйте разом 1 хвилину, потім насипте корицю та борошно, перемішайте та готуйте ще 1 хвилину.

  • Поверніть ніжки в сковороду, додайте вино, томатний соус, бульйон, трави, цукор та приправи. Доведіть до кипіння, потім зменште вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте 2 години, час від часу помішуючи.

  • Акуратно дістаньте качині ніжки з соусу і покладіть на тарілку. Видаліть жир і кістки, м’якоть подрібніть. Покладіть м’ясо назад до соусу з молоком і готуйте без кришки ще 10-15 хвилин, поки варите пасту.

  • Приготуйте пасту, дотримуючись інструкцій на пакованні, потім злийте воду. Залишіть чашку рідини з пасти для подальшого використання. Покладіть пасту до рагу, перемішайте і тушкуйте 1 хвилину, додавши трохи рідини з пасти. Подавайте з тертим пармезаном.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *