Інгредієнти
Інструкції
-
Нагрійте олію у великій сковороді. Покладіть підготовлені качині ніжки та обсмажуйте з усіх боків близько 10 хвилин. Викладіть на тарілку і відкладіть убік.
-
Цибулю і часник почистіть, цибулю дрібно наріжте, а часник пропустіть через прес. У сковороду покладіть подрібнену цибулю і смажте 5 хвилин, поки вона не стане м’якою. Додайте часник і готуйте разом 1 хвилину, потім насипте корицю та борошно, перемішайте та готуйте ще 1 хвилину.
-
Поверніть ніжки в сковороду, додайте вино, томатний соус, бульйон, трави, цукор та приправи. Доведіть до кипіння, потім зменште вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте 2 години, час від часу помішуючи.
-
Акуратно дістаньте качині ніжки з соусу і покладіть на тарілку. Видаліть жир і кістки, м’якоть подрібніть. Покладіть м’ясо назад до соусу з молоком і готуйте без кришки ще 10-15 хвилин, поки варите пасту.
-
Приготуйте пасту, дотримуючись інструкцій на пакованні, потім злийте воду. Залишіть чашку рідини з пасти для подальшого використання. Покладіть пасту до рагу, перемішайте і тушкуйте 1 хвилину, додавши трохи рідини з пасти. Подавайте з тертим пармезаном.