паста з гарбузовим песто
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Паста з гарбузовим песто

Окрім класичних страв із гарбуза, як от: суп-пюре, існує безліч цікавих рецептів. Наприклад, гарбузове песто. Його можна додавати не тільки в пасту, а й до салатів чи солених сніданків.

Час підготовки: 5 хв
Час приготування: 25 хв

Інгредієнти

300 гр гарбуза
3 зубчика часника
20 гр гарбузового насіння
10 гр твердого сиру
5 ст. л. оливкової олії
1 ст. л. солі
½ ч. л. перцю
½ ч. л. паприки
улюблений вид  пасти

Інструкції

  • Очистіть, наріжте кубиками та обсмажте на оливковій олії гарбуз. Додайте часник.

  • На сухій сковорідці підсушіть гарбузове насіння. Додайте сіль, паприку та перець. Остудіть.

  • Гарбуз, насіння і сир збийте блендером. За потреби додайте ще оливкової олії.

  • Подавайте з пастою, салатами або запеченими овочами.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *