Інгредієнти
Інструкції
-
Очистіть і дрібно наріжте 1 цибулину, 1 перець чилі наріжте тонкими слайсами.
-
Налийте 2 ст. л. оливкової олії на пательню, додайте зубчик часнику, розчавлений ножем. Смажте його хвилину на середньому вогні. Потім додайте чилі та цибулю, смажте їх приблизно 30 секунд.
-
Влийте на пательню до овочів 100 мл томатного соку.
-
Далі додайте 100 мл білого сухого вина.
-
Випарюйте рідину, поки вона не зменшиться в обсязі в 2 рази і не загусне до стану соусу.
-
Відваріть 200 г пасти у великій кількості підсоленої води (приблизно 2 літри) до стану напівготовності, далі паста буде доходити у соусі.
-
Перекладіть напівготову пасту до соусу і додайте до пательні 100 мл води, в якій варилася паста.
-
Добре перемішайте і тушкуйте ще хвилину, після чого поперчіть і посоліть за смаком.
-
При подачі посипте страву 30 г пармезану. Кількість сиру регулюйте на свій смак.