

Інгредієнти
Інструкції
Очистіть і дрібно наріжте 1 цибулину, 1 перець чилі наріжте тонкими слайсами.
Налийте 2 ст. л. оливкової олії на пательню, додайте зубчик часнику, розчавлений ножем. Смажте його хвилину на середньому вогні. Потім додайте чилі та цибулю, смажте їх приблизно 30 секунд.
Влийте на пательню до овочів 100 мл томатного соку.
Далі додайте 100 мл білого сухого вина.
Випарюйте рідину, поки вона не зменшиться в обсязі в 2 рази і не загусне до стану соусу.
Відваріть 200 г пасти у великій кількості підсоленої води (приблизно 2 літри) до стану напівготовності, далі паста буде доходити у соусі.
Перекладіть напівготову пасту до соусу і додайте до пательні 100 мл води, в якій варилася паста.
Добре перемішайте і тушкуйте ще хвилину, після чого поперчіть і посоліть за смаком.
При подачі посипте страву 30 г пармезану. Кількість сиру регулюйте на свій смак.