пана-кота
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Пана-кота з сиром дорблю

Пана-кота – класичний італійський десерт. Пропонуємо урізноманітнити рецепт додаванням сиру дорблю.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 6-8 год

Інгредієнти

400 мл Молоко (1,5% жирності)
200 мл Кулінарні вершки (33% жирності)
4 листа Желатин (приблизно 7 г)
1 ст.л. Мед
50 г Сир Дорблю

Інструкції

  • Листки желатину (4 шт.) замочіть у невеликій кількості води. У каструлі змішайте молоко (400 мл), вершки (200 мл), додайте мед (1 ст. л.). Доведіть практично до кипіння і варіть на маленькому вогні 2-3 хвилини. Зніміть з плити і дайте трохи охолонути.

  • Сир (50 г) поріжте на дрібні шматочки і розчиніть в поки ще гарячій молочно-вершковій суміші, додайте розмочений желатин і перемішайте до повного його розчинення.

  • Перелийте в керамічні формочки або склянки і помістіть в холодильник на ніч. Подавайте з кислим варенням, конфітюром або соусом.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *