Інгредієнти
Інструкції
-
Курячу печінку добре промити під краном, дати стекти воді. Нарізати її навпіл або дрібніше, відрізаючи жовчні протоки, якщо такі є.
-
Подрібнити цибулю та моркву (можна натерти на тертці або дрібно нарізати, чи використати подрібнювач кухонного комбайна).
-
Обсмажити цибулю на розігрітій сковороді з соняшниковою олією до прозорості, потім додати моркву, помішуючи, тушкувати її до напівготовності.
-
Додати печінку. Злегка обсмажити всі компоненти разом, тушкувати до повної готовності під кришкою. Посолити за смаком.
-
Перекласти обсмажену з овочами печінку в миску й охолодити до теплого стану. Обсмажку не виливати – вона додасть ніжності й еластичності готовому паштету
-
Охолоджені інгредієнти пробити подрібнювачем, додати кілька скибочок вершкового масла та перемішати.
-
Розтопити вершкове масло. Залити ним поверхню паштету, відправити в холодильник для застигання.