

Інгредієнти
Інструкції
Курячу печінку добре промити під краном, дати стекти воді. Нарізати її навпіл або дрібніше, відрізаючи жовчні протоки, якщо такі є.
Подрібнити цибулю та моркву (можна натерти на тертці або дрібно нарізати, чи використати подрібнювач кухонного комбайна).
Обсмажити цибулю на розігрітій сковороді з соняшниковою олією до прозорості, потім додати моркву, помішуючи, тушкувати її до напівготовності.
Додати печінку. Злегка обсмажити всі компоненти разом, тушкувати до повної готовності під кришкою. Посолити за смаком.
Перекласти обсмажену з овочами печінку в миску й охолодити до теплого стану. Обсмажку не виливати – вона додасть ніжності й еластичності готовому паштету
Охолоджені інгредієнти пробити подрібнювачем, додати кілька скибочок вершкового масла та перемішати.
Розтопити вершкове масло. Залити ним поверхню паштету, відправити в холодильник для застигання.