Інгредієнти
Інструкції
-
Куряче філе (2 шт.) відваріть з ½ головкою часнику і сіллю за смаком до готовності (приблизно 20-25 хв.).
-
У мисці змішайте 3 яйця, 300 мл води, 2 ст. л. рослинної олії та дрібку солі. Розмішайте до однорідності.
-
Поступово додавайте борошно (знадобиться приблизно 150 г) і перемішуйте до однорідного стану.
-
На сковорідці підсмажте млинці. Я рекомендую смажити без рослинної олії, так як воно вже є у складі тіста.
-
Готове куряче філе остудіть і поріжте невеликими кубиками.
-
У чашу блендера перекладіть курку, додайте 30 мл томатного соку, 1 дрібку червоного перцю і 1 ч. л. кетчупу.
-
Перебийте до однорідного стану. Залежно від ваших уподобань, ви можете перебити м’ясо у зовсім однорідний паштет або подрібнити масу не до кінця, щоб залишити структуру волокон.
-
Сир (200 г) натріть на середній тертці та додайте сир до начинки.
-
На одну сторону готового млинчика викладіть курячу начинку і трохи сиру зверху. Загорніть млинець в рол.