Інгредієнти
Інструкції
-
Яйця збити з цукром та вершковим маслом до побіління.
-
В окремому посуді змішати какао, борошно та розпушувач.
-
Додати сухі інгредієнти до вологих і збити все разом до повного поєднання інгредієнтів.
-
Додати ще цедру апельсина й ще раз збити. Накрити тісто харчовою плівкою й поставити в холодильник на 3-4 години. Можна залишити до 24-х годин.
-
Духовку розігріти до 180ᵒС. Дістати охолоджене тісто з холодильника й скатати з тіста кульки розміром трішки меншим ніж волоський горіх. Ретельно обкатати кожну кульку в цукровій пудрі й викласти на деко застелене пергаментом.
-
Вставити деко з печивом до розігрітої духовки й пекти 8-10 хвилин. Шоколадне печиво повинне піднятись, потріскатись, а тріщинки повинні ще здаватись вологими. Почекати поки печиво повністю перестане рости, пекти 1-ну хвилину і діставати.
-
Залишити печиво на деку до повного вистигання.