Інгредієнти
Інструкції
-
Подрібнені цибулю та часник обсмаж на оливковій олії. Додай порізане на шматочки м’ясо і обсмажуй до золотистої скоринки.
-
Додай томатну пасту, сіль, перець, майоран, петрушку та м’яту.
-
Залий суміш водою (1,5 склянки) і залиш на слабкому вогні на 1,5-2 години, після чого додай ще 1,5 склянки води, рис і вимкни за 5 хвилин.
-
Для приготування тіста змішай борошно та дріжджі і додай трохи теплої види. Додай оливкову олію та вино (воно додає тісту необхідної крихкості). Підсип ще борошна. Вимішуй, згортаючи тісто від країв до середини, створюючи шари.
-
Розділи тісто на дві частини, обгорни рушником і дай відпочити в теплому місці.
-
Тонко розкатай тісто і встели ним дно змащеної оливковою олією форми для запікання. Виклади начинку і вкрий другою половиною тіста. Зверху щедро змасти олією і заліпи краї.
-
Запікай 30 хвилин при температурі 200 градусів.