курячі крила на грилі
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Курячі крила на грилі

Курячі крила в апельсиново-гірчичному маринаді на грилі – що може бути смачніше і простіше.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 25 хв

Інгредієнти

800 г - курячі крила
1 ст. л. - гірчиця (в зернах)
1 ст. л. - мед
1 шт. - апельсин
сіль та перець

Інструкції

  • Покладіть курячі крильця в миску і додайте туди ж мед, гірчицю, сіль за смаком і сік одного апельсина. Попередньо відокремте від половини апельсина цедру за допомогою тертки.

  • Покладіть замариновані крильця на відкритий гриль. Якщо ви готуєте в домашніх умовах, то можна запекти крильця і в духовці на режимі “Гриль”.

  • Готуйте крильця протягом 20-25 хвилин, при цьому перевертаючи їх з одного боку на інший кожні 3 хвилини.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *