кукурудза на грилі
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Кукурудза на грилі

Молода кукурудза прекрасно пропікається на грилі без попереднього відварювання.

Час підготовки: 5 хв
Час приготування: 10 хв

Інгредієнти

Кукурудза - 4 шт
Суміш прованських трав - 2-3 ч. л
Паприка за смаком
Вершкове масло або оливкова олія - 100 гр
Сіль - 2 ч. л
Часник - 1-2 зубчики

Інструкції

  • Кукурудзу очистіть від рилець і листя.

  • Змішайте прованські трави і сіль. Мелена паприка додасть пікантності.

  • Вершкове масло (50 гр) слід розтопити.

  • Змішайте все у великій мисці. Дайте постояти 10 хвилин.

  • Розігріваємо гриль до температури 200 ° C. Готуємо при температурі 180 ° C.

  • Викладіть кукурудзу на решітку гриля і обсмажуйте протягом 15-20 хвилин, періодично перевертаючи її.

  • Розтопіть ще 50 гр вершкового масла, додайте до масла пропущений через прес часник.

  • Перед подачею полийте кукурудзу маслом з часничком. Але це вже справа смаку.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *