томатний крем-суп
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Крем-суп із запечених томатів

Суп із кремовою текстурою і багатошаровим смаком - ідеальний баланс смаку між природною солодкістю і кислинкою томатів.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 1 год

Інгредієнти

5 середніх помідорів
5 середніх морквин
6 зубчиків часника
1 середня цибулина
по 1 ст.л. подрібненого базиліку, орегано та тмину
150-200 мл оливкової олії
50 мл - винного оцету
сіль та чорний перець

Інструкції

  • Помити та очистити цибулю та моркву. Порізати на довільні шматки. Томати розрізати на 2 половини та видалити із них середину.

  • Духовку розігрійте до 150-160 градусів. Овочі посипте усіма приправами та подрібненим часником, полийте оливковою олією та оцтом.

  • Запікайте приблизно 1 годину. Поки овочі не стануть м’якими.

  • Остудіть. Згодом збийте в блендері овочі. За потреби досоліть.

  • Подавайте із хрусткими тостами. Можна додати тертий пармезан.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *