кекс
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Хліб для Святого Миколая

Крім печива "миколайчики", до свята печуть спеціальний хліб – з горіхами та цукатами.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 45 хв

Інгредієнти

10 шт – яйця
250 г – цукор
цедра одного лимона
2 ст. л – ром
по 50 г – цукати, родзинки, горіхи
250 г – борошно
1 ч. л – розпушувач
глазур (100 г цукрової пудри, 0,5 ч.л. кориці, 2 ст.л. рому)

Інструкції

  • Добре збити жовтки із цукром і цедрою. Вмішати ром, цукати, родзинки і мигдаль. Ввести просіяне борошно і розпушувач.

  • Окремо збити в міцну піну білки. Вмішати їх у тісто.

  • Випікати в прямокутній формі в розігрітій духовці температурою 180 градусів близько 45 хвилин.

  • Дати хлібу охолонути і прикрасити глазур’ю.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *