Капкейки "Червоний оксамит"
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Капкейки “Червоний оксамит”

Пухкі капкейки «Червоний оксамит» мають насичений смак і ніжну текстуру.

Час підготовки: 15 хв
Час приготування: 20 хв

Інгредієнти

Пшеничне борошно - 200 г
Кефір - 180 мл
Цукор - 180 г
Яйця - 2 шт.
Олія - 120 мл
Розпушувач (або сода) - 2/3 ч.л.
Вершковий сир - 200 г
Какао - 10 г
Вершки 33% - 100 мл
Харчовий барвник - 1 ч.л.
Цукрова пудра - 100 г

Інструкції

  • Змішуємо яйця і цукор. Збиваємо до утворення світлої маси на високих обертах міксера.

  • Далі можете додавати ваніль (екстракт або ванільний цукор на ваш розсуд). А потім гелевий барвник, який додасть насичений колір капкейкам.

  • В кефір потрібно додати соду і рослинне масло, а в пшеничне борошно – какао.

  • Для отримання ідеального тіста необхідно по черзі всипати борошно з какао і вливати підготовлений кефір. Збивати можна на середніх обертах.

  • Приготоване тісто відправляємо в формочки, заповнюючи кожну з них наполовину. Випікати капкейки потрібно 18-20 хвилин при 180°С.

  • Для приготування крема: холодний вершковий сир збиваємо з цукровою пудрою і вливаємо добре охолоджені вершки. Збиваємо, поки не вийде щільний крем.

  • Прикрашаємо капкейки і смакуємо.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *