Інгредієнти
Інструкції
-
Змішуємо яйця і цукор. Збиваємо до утворення світлої маси на високих обертах міксера.
-
Далі можете додавати ваніль (екстракт або ванільний цукор на ваш розсуд). А потім гелевий барвник, який додасть насичений колір капкейкам.
-
В кефір потрібно додати соду і рослинне масло, а в пшеничне борошно – какао.
-
Для отримання ідеального тіста необхідно по черзі всипати борошно з какао і вливати підготовлений кефір. Збивати можна на середніх обертах.
-
Приготоване тісто відправляємо в формочки, заповнюючи кожну з них наполовину. Випікати капкейки потрібно 18-20 хвилин при 180°С.
-
Для приготування крема: холодний вершковий сир збиваємо з цукровою пудрою і вливаємо добре охолоджені вершки. Збиваємо, поки не вийде щільний крем.
-
Прикрашаємо капкейки і смакуємо.