beef burginion
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Яловичина по-бургундськи

Ця смачна страва отримала велику популярність завдяки Джулії Чайлд, яка у 1950-ті популяризувала просту французьку кухню по всьому світу. Ми поділимось "мінімалістичною" варіацією цієї страви.

Час підготовки: 20 хв
Час приготування: 2-2,5 год

Інгредієнти

Яловичина (800 г)
Морква (2 шт)
Цибуля (2 шт)
Часник (2 зубчики)
Томатна паста (2 ст. л)
Червоне сухе вино (0.5 л)
Яловичий бульйон (250 мл)
Вершкове масло (2 ст. л)
Борошно (2 ст. л)
Оливкова олія (4 ст. л)
Лавровий лист (2 шт)
Сіль, перець

Інструкції

  • Виклади на гарячу пательню порізане великими кубиками м’ясо і обсмаж з усіх боків до утворення коричневої скоринки. Переклади його в форму для запікання з кришкою, додай сіль та перець.

  • На ту ж сковорідку виклади порізані скибками моркву, цибулю та часник і обсмаж (5 хв). Додай сіль, перець, томатну пасту, борошно і 100 мл бульйону. Тушкуй ще 2-3 хвилини.

  • Переклади овочі до м’яса, додай вино, бульйон та лавровий лист.

  • Постав форму для запікання у духову шафу на 2-2.5 години при температурі 170 градусів.

  • Подавай беф бургіньйон з картопляним пюре або відвареною картоплею, разом із келихом доброго французького вина

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *