Інгредієнти
Інструкції
-
Почистьте, помийте цибулю та дрібно її наріжте. Так само невеликими брусочками наріжте 50 г бекону.
-
У каструлю налийте воду, доведіть до кипіння, зменште вогонь і влийте туди 1 ст. л. оцту. Розмішайте воду, зробивши воронку. Акуратно розбийте у воронку води яйце, трохи перемішайте і варіть 2-3 хвилини. Дістаньте шумівкою і викладіть на щільний паперовий рушник, щоб яйце просушити. Можна використати черствий шматок хліба. Він теж добре зможе увібрати воду.
-
На пательні розтопіть вершкове масло і підсмажте тости. Цибулю обсмажте з беконом.
-
На пательні розтопіть вершкове масло і підсмажте тости. Цибулю обсмажте з беконом.
-
Приготуйте голландський соус. Поставте каструлю на парову баню – на каструлю з водою поставте миску, щоб вона не торкалася води. У миску покладіть 65 г вершкового масла, розтопіть його, помішуючи віничком, і посоліть. В окремій мисці збийте 3 яєчних жовтки й тонкою цівкою влийте їх у масло, збийте і додайте 1 ст. л. лимонного соку.
-
Сформуйте страву: на хлібні тости викладіть бекон з цибулею, зверху яйце і полийте голландським соусом.