яблучний соус до м'яса
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Яблучний соус до м’яса

Яблучний соус особливо смакує зі смаженим м’ясом. Зокрема, зі свининою чи курятиною.

Час підготовки: 3 хв
Час приготування: 25 хв

Інгредієнти

300 мл води
0,5 кг  свіжих яблук
50 г цукру
половина лимона
дрібка кориці

Інструкції

  • Миємо яблука та протираємо їх рушником. Виймаємо серцевину та нарізаємо великими скибками.

  • Доводимо воду до кипіння. Сипемо цукор і перемішуємо за допомогою лопатки, доки він повністю не розчинеться.

  • Кладемо яблука у воду та варимо протягом 20 хвилин.

  • Виймаємо їх за допомогою шумівки та охолоджуємо.

  • Перетираємо яблука через сито.

  • До готового пюре додаємо свіжевичавлений лимонний сік та дрібку кориці, збиваємо блендером.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *