Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Гарбузовий крем-суп

Ви куштували колись гарбузовий крем-суп? Це приголомшливо смачна страва! Тарілка гарячого супу із гарбуза з імбиром, часником і зеленню — що може бути краще?

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 60 хв

Інгредієнти

500 г гарбузової м’якоті;  
1 середня морквина;  
1 невелика цибулина;  
3–4 зубчики часнику;  
3 ст. л. олії (краще кукурудзяної або оливкової);  
0,5 склянки вершків;  
500 мл води або бульйону;  
40–50 г кореня імбиру;  
пучок кропу;  
сіль, спеції.

Інструкції

  • Натерти на тертці свіжий імбир, дрібно нарізати цибулину. Обсмажити на олії до золотистого кольору.

  • Моркву порізати соломкою, часник очистити, натерти на тертці. Додати до імбиру з цибулею. Смажити на середньому вогні.

  • Через 5–7 хвилин додати півсклянки води або бульйону, протушкувати овочі до м’якості.

  • Порізати гарбуз кубиками невеликого розміру, додати до пасерованих овочів, перемішати. Залити гарячим бульйоном або попередньо нагрітою у чайнику водою.

  • Коли суп закипить, закрити його кришкою та варити 40 хвилин на маленькому вогні.

  • Подрібнити блендером, додати вершки, сіль, спеції, перемішати. Подавати із зеленню та гарбузовим насінням.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *