фаршировані яйця
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Фаршировані яйця з шинкою і домашнім майонезом

Рецепт яєць з шинкою і соковитими солоними огірками дуже легкий у приготуванні. Важливо: використовуйте домашній майонез.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 10 хв

Інгредієнти

Яйця - 4 шт
Огірок солоний - 1 шт
Шинка - 75 гр
Майонез - 1 ст.л.
Кріп - 3-5 гілочок
Сіль, перець, куркума

Інструкції

  • Добре промийте та висушіть кріп (3-5 гілочок), потім дрібно порубіть ножем.

  • Шинку (75 г) наріжте спочатку смужками, а потім дрібними кубиками.

  • Один великий солоний огірок наріжте пластинками, а потім дрібними кубиками, приблизно, як і шинку.

  • Яйця (4 шт.), попередньо зварені вкруту, очистіть і розріжте навпіл. Яєчні жовтки дістаньте ложечкою і покладіть в миску з шинкою, зеленню і огірком.

  • Приготуйте домашній майонез, рецепт ви можете взяти тут. Потім додайте в майонез 1 ч.л. куркуми.

  • Додайте майонез до начинки і акуратно перемішайте до рівномірної консистенції.

  • Наповніть яєчні білки начинкою і прикрасьте при подачі зеленню кропу.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *