диня
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Диня на грилі із рокфором

Потрібно лише обсмажити диню та на гарячі її шматочки викласти сир. Він трохи підтане та додасть насиченості смаку страви й неповторного аромату.

Час підготовки: 3 хв
Час приготування: 5 хв

Інгредієнти

4 скибочки дині
50 г рокфору (можна використати будь-який інший сир із благородною пліснявою)
2 ст. л. оливкової олії
гілочка чебрецю (можете взяти будь-яку іншу зелень чи трави)

Інструкції

  • Помийте диню і відріжте чотири скибочки, приблизно однакових за товщиною. Ви можете приготувати і більше, тоді кількість інших інгредієнтів теж збільште.

  • Сир рокфор (50 г) наріжте довільними шматочками, але не дуже товстими, щоб сир міг підтанути.

  • Розігрійте пательню гриль з 1 ст. л. оливкової олії і обсмажте скибочки дині з усіх боків до утворення золотистої скоринки, у мене на це пішло приблизно 5 хвилин. Можна використовувати і звичайну пательню або готувати на відкритому грилі.

  • Зніміть диню з вогню і зробіть надрізи зверху, не пошкоджуючи шкірку, інакше шматочок розпадеться. Відразу ж вставте в надрізи скибочки рокфору і дайте сиру трохи підтанути. Полийте 1 ст. л. оливкової олії і посипте листочками свіжого чебрецю для додаткового аромату.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *