Dutch baby - пухкий голландський млинець
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Dutch baby: голландський пухкий млинець

Пропонуємо приготувати швидкий та смачний сніданок із інгридієнтів, які точно знайдуться на кожній кухні.

Час підготовки: 5 хв
Час приготування: 30 хв

Інгредієнти

3 шт - яйця (кімнатноі температури)
240 мл - молоко
3 ст.л. - цукор
2,5 ч.л. - ванільний екстракт
85 гр - борошно
½ ч.л. - сіль
4 ст.л. - розтоплене вершкове масло
улюблені ягоди чи фрукти

Інструкції

  • Розігрійте духовку до 200°C. Покладіть в духовку  4 чавунні скоровідки (діаметром 10 см) Підійдуть також форми для випікання або одна велика форма (д-м 25-30 см).

  • Взбийте до однорідності яйця, молоко, цукор та ванільний екстракт. Додайте борошно та сіль і ще раз все перемішайте. Влийте вершкове масло.

  • Тісто вилийте у форми і випікайте 20-25 хвилин (для маленьких форм) і 30 хвилин (для великої).
    Подавайте із сезоними ягодами чи фруктами, джемом, заварним кремом чи просто, присипавши цукровою пудрою.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *