донер кебаб
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Донер кебаб

Соковита телятина з овочами і ніжним йогуртовим соусом підкорить ваше серце.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 25 хв

Інгредієнти

400 г Телятина (мякоть)
2 шт. Томат
3 ст. л. Кетчуп
100 мл Натуральний йогурт
1 пучок Петрушка
4 шт. Лаваш
1-2 шт. Червона цибуля
4 ст. л. Соєвий соус
2 зубчики Часник
Приправи за смаком

Інструкції

  • М’ясо наріжте тонкими смужками і трохи відбийте. Беріть м’якоть без жирових прожилок, ідеальний варіант – вирізка або лопатка.

  • М’ясо перекладіть в миску, додайте соєвий соус і подрібнений часник. Маринуйте телятину протягом 10 хвилин. Духовку розігрійте до 180 градусів.

  • Перекладіть м’ясо на застелене пергаментом деко і запікайте в духовці 15 хвилин. Після цього поріжте м’ясо тоненькими смужками. Подрібніть петрушку і з’єднайте з сіллю і йогуртом. Цибулю наріжте півкільцями. Помідори відокремте від насіння, ми будемо використовувати тільки тверду частину, і наріжте смужками.

  • Викладіть м’ясо з овочами на лаваш, додайте йогуртовий соус, кетчуп та петрушку. Загорніть лаваш в рол і підсушіть на гарячій сковороді без масла приблизно 5 хвилин, періодично перевертаючи.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *