Інгредієнти
Інструкції
-
Борошно просіяти. У каструлюі з товстим дном довести до кипіння воду з цукром, сіллю та вершковим маслом.
-
До гарячої суміші всипати борошно, ретельно вимішати тісто. Воно має відставати від стінок. Зняти з вогню та охолодити до кімнатної температури.
-
Додати по одному яйця. Тісто можна замішувати дерев’яною лопаткою, вінчиком або міксером.
-
Залишити тісто в холодному місці на 1-2 год.
-
Розігріти олію ( близько 1 л.). Тісто перекласти у кондитерський мішок з насадкою “зірочка”.
-
Витискати невеликі порції тіста одразу у розігріту олію.
-
Смажити до золотистого кольору, перекласти на паперовий рушник, щоб позбутися надлишку жиру. Посипати чурос цукровою пудрою.