Інгредієнти
Інструкції
-
Селеру і цибулю порей тонко нарізати. Гриби протерти мокрою серветкою та нарізати скибочками.
-
Бекон нарізати невеликими кубиками. Картоплю вимити щіткою і розрізати навпіл.
-
У сотейнику із товстим дном підсмажити бекон до рум’яності. Додати вершкове масло та нарізані овочі. На середньому вогні готувати до золотистості.
-
Додати до овочів гриби, готувати ще 10 хвилин, помішуючи. Всипати борошно і перемішати.
-
Влити до овочів біле вино, покласти чебрець і готувати, доки вино не випарується наполовину.
-
Влити бульйон, покласти картоплю, лавровий лист, приправити мускатним горіхом та варити під кришкою 15 хвилин.
-
Посолити, приправити чорним та кайєнським перцем, влити вершки та додати мед. Довести до кипіння, але не кип’ятити. Зняти з вогню та подавати.