обліпиховий чай
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Чай з обліпихою, медом та апельсином

З настанням холодів важливо підтримувати вітамінний баланс. У цьому вам допоможе чай з обліпихою, медом та апельсинами.

Час підготовки: 2 хв
Час приготування: 10 хв

Інгредієнти

Вода - 500 мл
Мед - 1 ч.л.
Обліпиха (заморожена або свіжа) - 100 г
Апельсин - 1 шт.
Прянощі

Інструкції

  • Якщо для приготування чаю ви використовуєте заморожену обліпиху, то вам потрібно її на 15-30 хвилин залишити в теплі. Якщо ж берете свіжу – промийте її та посушіть.

  • У чайник або каструлю засипте ягоди та розімніть їх ложкою.

  • Вичавіть сік з половина апельсина і додайте до ягід. Можете натерти на дрібній тертці цедру апельсина.

  • Додайте прянощі та окріп. Закрийте кришкою і залиште на 10 хвилин.

  • Перед подачею чаю покладіть у чашку ложку меду і скибочки апельсина.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *