

Інгредієнти
Інструкції
М’ясо добре помити холодною водою. Промокнути реберця паперовим рушником.
Нарізати м’ясо сегментами (по 3–4 ребра в кожному) або ж не подрібнювати його. У другому випадку страва вийде соковитішою.
Зробити маринад. Змішати гранатовий сік, соус, сухі трави, трохи перцю і солі.
Залити баранячі ребра маринадом. Залишити основу страви мінімум на 2 години. Оптимально, якщо процес маринування забере 5–7 годин.
Нанизати на шампури подрібнені ребра. Для термічної обробки кожного сегмента м’яса знадобляться 2 металевих стрижні. Нерозрізані ребра зручніше запікати на решітці.
Приготувати реберця, постійно перевертаючи. На м’ясі має утворитися апетитна скоринка.
Подати баранячі ребра на мангалі гарячими, посипавши сумахом, зернами граната, прикрасивши зеленню, півкільцями червоної цибулі.