Банановий хліб
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Банановий хліб

Банановий хліб — знахідка для тих, хто любить солодку випічку на сніданок. На його приготування ви витратите зовсім трохи часу.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 50-55 хв

Інгредієнти

3 стиглі банани
¾ склянки меду
1 яйце
2 ст. л. мигдалевого молока (або будь-якого іншого молоко)
1 ч. л. ванільного екстракту
2 склянки пшеничного борошна
1 ч. л. харчової соди
¼ чашки грецького йогурту (або яблучного пюре)
Дрібка солі

Інструкції

  • Розігрійте духовку до 170 °C

  • Розімніть банани до стану пюре, а потім додайте грецький йогурт (або яблучне пюре), мед, яйце, ванільний екстракт і молоко. Змішайте інгредієнти до однорідної маси

  • В окремій мисці змішайте борошно, соду й сіль

  • Додайте сухі інгредієнти до рідких і добре перемішайте

  • Форму для випікання змастіть маслом і перекладіть у неї тісто

  • Випікайте банановий хліб 50–55 хвилин

  • Потім дайте хлібу трохи охолонути й насолоджуйтеся просто так чи з вашим улюбленим топінгом

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *