апельсиновий кекс
Поділитися
Додати до вибраногоДодано до  Вибране!

Апельсиновий кекс

Секретний інгредієнт цього кекса - сир рікота. Він робить випічку ніжною та надзвичайно смачною.

Час підготовки: 10 хв
Час приготування: 45 хв

Інгредієнти

190 гр борошна
60 гр кукурудз. крохмалю
10 гр розпушувача
240 гр цукру
3 яйця
10 гр меду
120 мл кукурудзяної олії
150 мл молока
200 гр рікоти
цедра одного апельсина
сік половини апельсина
цукрова пудра

Інструкції

  • Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть круглу форму маслом і зверху притрусіть борошном.

  • У великій мисці змішайте: борошно, крохмаль, цедру і розпушувач.

  • В іншій мисці збийте до легкої піни яйця з цукром.

  • Поступово додайте мед, рікоту (попередньо зцідіть зайву рідину), молоко, сік апельсина і олію. Пісця цього змішайте все це із сухими інгредієнтами.

  • Випікайте 40-45 хв.

  • Дайте кексу повністю охолонути. Можете посипати цукровою пудрою.

Нотатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *