1. Використовувати хороше вершкове масло.
По-перше, в приготуванні скремблу (чи по-простому яєчні) за половину успіху відповідає правильне вершкове масло. Страва складається всього з двох інгредієнтів: масла та яєць – дуже важливо, щоб обидва компоненти були якісними.
2. Розбивати яйця відразу на сковорідку.
Скрембл готують по-різному: хтось збиває яйця на сковорідці (як Гордон Рамзі) чи заздалегідь у мисці (як Джеймі Олівер), чи навіть додає вершки. Ми розбиваємо яйця відразу в сковорідку на гаряче масло та збиваємо їх виделкою, а не вінчиком. Вінчик часто дає піну, а в скремблі її не має бути. Солимо та перчимо яйця наприкінці.
3. Знімати з вогню до готовності.
Яйця готуються дуже швидко, тут не можна відволікатися. Тому що єдина хитрість – стежити за часом. Скрембл потрібно зняти з вогню, коли він ще не готовий до кінця. Навіть після зняття сковорідка продовжує нагрівати яєчню, таким чином її доготовуючи.
Інші рецепти смачних та корисних сніданків ви можете знайти тут.